Ngarep > Produk > Tas Custom > Tas Promosi

Tas Promosi

Utamane digunakake ing pariwara, giveaway, serba guna nanging kanthi rega murah.

Tas promosi kalebu tas blanja, tas jinjing, tas lipat, tas pantai, tas serut dll. A macem-macem saka sudhut desain saka kain oxford tradisional kanggo tas tote dhasar kanggo katun utawa kanvas kualitas dhuwur, tas digawa klasik dhuwur; Saka pasar super nganti tas laptop bisnis.

Sembarang kain utawa kanvas oxford, kabeh cukup awet kanggo panggunaan suwe.


View as  
 
Lipat Shopping Bags

Lipat Shopping Bags

Kantong blanja lipat minangka solusi inovatif lan praktis kanggo sapa wae sing butuh ruang panyimpenan ekstra nalika lelungan. Tas blanja sing kuat, entheng, lan bisa digunakake maneh dadi kantong kompak, dadi gampang digawa ing dompet utawa kanthong. Pilihan materi saka tas blanja sing bisa dilipat iki penting banget. Umume digawe saka nilon sing ramah lingkungan lan tahan lama, kain Oxford lan bahan liyane. Bahan kasebut menehi kekuwatan dhuwur lan tahan nyandhang nalika uga gampang diresiki lan dilipat. , bisa nanggung bobot barang abot tanpa nyuwek utawa retak. Fitur gagang sing dikuatake sing ndhukung bobot kanthi nyaman, lan interior sing jembar sing bisa nampung macem-macem barang. Kantong blanja lipat apik banget kanggo blanja, mbukak tugas, utawa malah nggawa barang-barang pribadi......

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Dason minangka produsen lan pemasok profesional Tas Promosi ing China. Tas Promosi kustomisasi paling anyar kualitas dhuwur kita ora mung digawe ing China, nanging uga duwe rega sing murah. Sugeng rawuh ing produk tuku pabrik kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept